новини

Топлоизолираните ролетни щори са снабдени със система за вентилация

Топлоизолираните ролетни щори на МСА са направени от алуминиеви ламели и притежават множество предимства, свързани с топлинната защита на вашия дом: през лятото те защитават жилището ви от слънчевата енергия, а през зимата подпомагат задържането на топлината в стаята.

През лятото има и още едно предимство – ролетните щори МСА позволяват ефикасна естествена вентилация на дома ви в затворено състояние, осигурявайки едновременно и засенчването и прохладата, които желаете.

За да намалите температурата вътре в дома трябва да имате сянка, която се постига, когато ролетните щори са затворени. Съществува обаче механизъм, който позволява затворената щора да се огъне навън. По този начин сянката и естествената вентилация са осигурени едновременно. Тази система позволява огъването на до две трети от повърхността на щората.

Механизмът за огъване на килима от ламели може да се постави само при ролетни щори с външна кутия (Outbox MCA), тъй като е зависим от посоката, в която се върти остта, върху която се навива килимът.

.
©2024 MILCA SRL.